2011. április 19., kedd

Ballantyne: Egy kis luxus Jackie Kennedy módra







A “nemes” márka1921-ben születtett meg, mikor egy kis skót városban megalakult a Ballentyne Cashmere. A név már magában hordozza a cég minőségi anyagok iránti elkötelezettségét. A pulóverekhez használt kasmírfonalat Kínából és Belső Mongóliából importálják. Kína - manapság nem ez jut az ember eszébe elsőként- kiváló alapanyagokat szolgáltat a minőségi ruhagyártás számára a világnak, így a gyapjúpulóvereiről és mellényeiről ismert luxus márkának is.

Az eszkluzívitását mutatja, hogy a kézzel festett és szőtt minőségi gyapjú kízárólag a cég számára készül, ez teszi lehetővé az egyedi darabok gyártását, mely így méltán vált a hírességek kedvencévé. A Ballantyne elkötelezett híve volt Frank Sinatra, Jacqueline Kennedy Onassis, napjainkban Keira Knightley és Nicol Kidman is szívesen viseli ezeket a nemes anyagokból készült ruhadarabokat.

A kornak és a trendnek megfelelően kiegészítők hosszú sora is vár minket új tavaszi kollekciójukban, melyek London és Milanó után Magyarorszáhon is beszerezhetőek.







Mellény: Ballantyne Ing: Calvin Klein Collection Nyakkendő: Versace






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése